Ce a rămas din mine

Autor: Alison Gaylin

Editura: Trei

Anul apariției : 2017

Nr. pagini : 456

Colecția : Fiction Connection

Traducere : Ana Dragomirescu

Răzbunarea e cruntă și nu își atinge mereu scopul.

„Ce a rămas din mine” este prima carte thriller citită în acest an. O aveam de ceva vreme în bibliotecă. Îmi place genul acesta de cărți deoarece, din când în când, simt nevoia să îmi ascult pulsul în urechi bătând cu putere.

Acțiunea cărții este împărțită în doua planuri temporale, dar care se relatează concomitent, altfel nu am înțelege mare lucru.

Nimic nu tulbură viața lui Kelly Lund, o adolescentă timidă și cuminte, până în momentul în care sora ei geamănă (Catherine) se sinucide. Distrusă de pierderea surorii, se refugiază în diverse anturaje, cu prieteni care nu tocmai ii doresc binele. Se împrietenește cu Bellamy și Vee, începe să se drogheze, să fumeze, să bea și sunt chiar arestați pentru purtare ilegală de armă.

Tatăl lui Vee este un celebru regizor de la Hollywood (John McFadden), iar tatăl lui Bellamy este Sterling Marshall, un bun prieten al lui McFadden, dar și o legendă a filmului.

Când te împrietenești cu oameni din înalta societate, oare îți va fi bine???

Suspicioasă în privința sinuciderii lui Catherine și ajutata de Bellamy și de Vee, Kelly încearcă sa afle ce s-a întâmplat de fapt, cu sora ei. Descoperă că aceasta nu era tocmai cuminte și se învârtea în lumea filmului și în diverse anturaje ce nu erau tocmai ok. Ajunge la concluzia că frumoasa Catherine avea motive să fie ucisă.

John McFadden este găsit asasinat iar Kelly plătește cu închisoarea deoarece e găsită principala vinovată. Avea ea motive să comită crima? Ce legătură avea John cu sora sa?

În fine, anii trec ( 25 de ani chiar) iar Kelly iese din închisoare și încearcă sa își reconstruiască viata alături de Shane, fratele mai mic al lui Bellamy și fiul lui Marshall.

Dar lucrurile iau iar o întorsătură urâtă în momentul în care Marshall este găsit mort în același mod în care a fost omorât și McFadden. Oare cele două crime au legătură între ele după atâția ani sau e pură coincidență? Oare Kelly va plăti cu aceiași monedă (adică cu închisoarea) pentru această nouă crimă? E oare ea vinovată?

O carte ce m-a ținut cu sufletul la gură până la sfârșit. Recomand!

4 gânduri despre „Ce a rămas din mine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s